Jablkový krém se smetanou

25. října 2009 v 9:07 | Kristian Mikulovský |  V kuchyni

Jablkový krém se smetanou


POTŘEBUJETE:
■ 0,75 kg jablek
■ 1 citron
■ 1 lžíci vanilkového pudinkového prášku
■ cukr podle chuti
■ 150 ml šlehačky
■ 2 hřebíčky
■ kousek celé skořice
Jablka oloupeme, vykrájíme jaderník, drobně je rozkrájíme, zalijeme šťávou z citronu, podlijeme 100 ml vody a přidáme hřebíček a skořici. Pak jablka rozvaříme a podle chuti přisladíme. Pudinkový prášek rozmícháme v 50 ml vody, vlijeme do vroucích jablek, krátce povaříme, postavíme do studené vody a za občasného promíchání vychladíme. Ušleháme šlehačku. Jablkový krém rozdělíme do misek a doplníme kopcem šlehačky.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama